1. QUI SOM?

Benvinguts al bloc dels companys i companyes d’un curs de català de Viladecans. Els de l’elemental 3 ens comuniquem a classe, però també ho podem fer des de casa.

Compartim textos, per exemple, un text per presentar-nos.

CONEGUEM-NOS

A canvi de 2 punts, escriu un text redactat en què donis la següent informació:

1. Nom

2. Un mínim de dues coses que t’agraden o t’alegren

3. Un mínim de dues coses que vols ressaltar (destacar) de tu o de la teva vida

4. Un mínim de dos projectes de futur que tinguis

5. Si vols, qualsevol altra informació (punt voluntari)

Obtindràs 1 punt si fas l’activitat.

Obtindràs 2 punts si fas l’activitat amb tota la informació que se’t demana

21 pensaments sobre “1. QUI SOM?

 1. Hola em dic Inma m´agrada molt llegir i caminar ,em relaxa.Estic casada i ting una filla,entre els meus projectes está traballá i prepararme per fer ve la meva feina. Per aquest motiu he decidit fer aquest curso de catalá que fa temps que bolia fer pero no tenia temps

  • hola sóc lucy, m’agrada la gent sincera i divertida, sóc una persona de bon caràcter i alegre, en un futur m’agradaria, com a projecte posar-me una agència de models, conèixer altres països i tenir la possibilitat d’ajudar a la humanitat d’alguna manera més espiritualista.:)

 2. Hola!
  Benvinguts!
  Em dic Lamine i sóc company del curs de català Elemental 3.
  A mi m’agrada molt sortir a córrer a la muntanya i també sortir d’excursió.
  Sóc bona persona, amb capacitat de perdonar i també sóc molt responsable.
  En el futur m’agradaria tornar a la meva terra amb la meva dona per obrir un negoci propi que em permetés estar connectat amb Catalunya. També m’agradaria fer la volta a Europa en caravana.
  Per a mi el català és una llengua com qualsevol altra. Per a integrar-me social i culturalment he hagut d’aprendre aquest idioma.

  lamine

 3. Hola!
  Em dic Isa i sóc Andalusa, d’un petit poble proper a la serra d’Huelva, que es diu El Cerro de Andévalo.
  Fa dos anys que visc a Viladecans amb la meva parella.
  M’agrada molt passejar per la platja amb el meu xicot, anar al cinema i estar amb la meva neboda, Alejandra, que és la nena del meu germà gran.
  Sóc molt alegre i em considero bona persona.
  Els meus projectes de futur més propers són trobar feina i parlar i entendre bé català.

  Isa

 4. HOLA
  Em dic Rosa soc de l´Ecuador d´ un poble que es diu Quisapncha .
  M´agrada molt passejar per la plaja i tambe m´agrada anar a la montanya
  fa sis anys que visc a viladecans es un poble tranquil , agradable estic
  molt contenta ,estic casada tinc un fill es diu Joan David, em considero un bona persona
  encara que soc una mica timida, m´agrada la llengua catalana per aixo vaig aprendre , el meu projecte es treballá i tornar al meu pais.

  Rosa

 5. Hola!
  Em dic Fede, soc de Sardenya (Italia) però fa 3 anys que visc a Catalunya. M’agrada llegir i viatjar. M’alegren molt els dies de sol, de fet uns dels meus somnis es poder viure només a l’estiu, viatjant per tot el mon perseguint-lo! Soc una persona alegre i riallera, normalment estic de bon humor. Els meus projectes de futur son aprendre català i aconseguir una feina que m’agradi.

 6. Hola sóc l’ Antonio,
  Iniciem un curs més amb moltes ganes, m’ alegra trobar els companys del curs anterior i vinc amb moltes ganes d’ apendre.
  Em considero un noi responsable a la meva feina i entre les meves aficions destacaria que m’ agrada molt navegar.

 7. Hola!
  Em dic Pedro, m´agrada llegir i viatjar. Estic casat y tinc dues fillas, encara que no m´agrada definir-me a mi mateix, sóc una persona molt nerviosa i una mica timida. Els meus projectes de futur es intentar que las mevas filles tinguin un futur millor que el meu i estudiar tot el que abans per motius de traball no he pogut estudiar.

 8. Kaixo!
  Benvinguts al nou curs!
  Em dic Asier, soc de Sopelana (un petit poble de Bizkaia) i fa 7 anys que visc a Catalunya.
  M’agrada molt jugar a futbol amb el meu fill i sortir en bicicleta a la muntanya.
  Sóc una persona seriosa, sincera i bon amic dels meus amics.
  Els meus projectes de futur son aprendre català per poder utilitzar-ho al treball i al carrer, donar una bona educació al meu fill i per ultim m’agradaria molt posar un restaurant basc a Viladecans.

  Asier

 9. Hola, em dic Sebastián, soc de Argentina i fa 4 anys que visc a Barcelona.
  Me alegra molt gaudir del meu fill i veure creixer, com també me agrada el meu treball.
  De mi podría destacar que soc una persona molt tranquila, que me agrada legir i jugar al tenis.
  Els meus projestes de futur són afianzarme a Barcelona amb la meva dona i terminar la carrera de Teologia.

 10. Hola a tothom!! Em dic Maria Jesus, pero els meus amics em diuen Chus, i sóc de Ciudad Real.
  Anem a començar un nou curs de catalá, i m’agrada molt tornar a veure als companys de l’any passat i coneixer altres nous.
  Gracies al curs de catalá puc entendre millor a la gent quan em parla en catalá, aixi que uns dels meus projectes es aprobar aquest curs.
  M’agrada molt viatjar, i ja tinc al cap, un viatje a Turquia pel proper any!
  Soc una persona bastant ordenada i responsable, per aixo, intento aconseguir el que me proposo, una de les coses per les que estic molt orgullosa, es haber aprobat el carnet de moto, ja que es una forma diferent de viatjar, de coneixer gent, i gaudir i descobrir paisatjes i racons que no hagués pensat anar en cotxe o d’altre forma.
  També m’agrada molt sortir amb els amics, prendre unes cerveses i xerrar per arreglar el mon!
  Abans que acabi el any, he de comprar un gran armari, perque ja no tinc espai, per els meves coses i els del meu xicot. Ja son un any i deu mesos que visc a Sant Boi, i aquesta vaig ser la decisió mes important de els ultims deu anys de la meva vida. Ará tinc molta sort per viure aqui, continuar amb el meu treball, coneixer gent nova i estupenda, i tenir projectes de futur amb la meva parella, a veure si aviat tenim un nadó.

  Chus

 11. Hola a tothom, benvinguts al ultim curs d’elemental 3.
  Em dic Antonio Cañete, he nascut a Tobarra (Albacete) i fa 39 anys que visc a Viladecans.
  M’agrada molt la natura, els animals, passellar i montar a bicicleta.
  No m’agrada definirme a mi mateix, ancara puc dir que em considero una persona normal, positiva, familiar i amic del meus amics.
  El projecto de futur que tinc mes aprop es traballar d’atonom en un negoci de hosteleria i continuar estudiant català, fins que parli be.

  Antonio

 12. Hola !

  Em dic Isabel, sóc d’un poble petit al nort de Palencia, és diu Velilla. Visc a Viladecans des de fa dos anys. Vaig arribar aqui buscant una nova feina i la companyia del meus amics.
  M’agrada tant la montanya com la platja, doncs, quan tinc temps lliure agafo el cotxe y condueixo on em porti la carretera. M’agrada coneixer nous llocs i aprendre i saber de tot una mica.
  Començem un nou curs i espero que ens vagi a tots molt bé!!

  Isa

 13. Hola em dic Susana,
  Aquest és el segon any que estic fent els cursets de català de la Generalitat, cada cop els trobo més difícils, però estic contenta de continuar, perquè, encara que suposa un gran esforç, després quan acabo el curset i veig que estic aprovada em poso molt contenta.
  Voldria ressaltar que el que més em costa són els deures ja que sempre em falta temps, però gràcies al meu marit que sempre està disposat a ajudar els vaig tirant endavant.
  M’agradaria molt poder arribar ha aconseguir parlar català amb fluïdesa, suposo que amb el temps ho aconseguirem i em fa il • lusió tenir el certificat on s’acrediti el meu nivell de català.

  Susana López
  2012.10.16

 14. Hola em dic Montse,
  Aquest es el primer any que faig Català a Viladecans, però ja he fet altres cursos a Sant Boi..
  Soc nascuda a Manresa, però vaig vindre a Viladecans fa molts anys.
  La meva meta es poder parlar el català fluït ,ja que ho he practicat molt poc. Espero aquest curs pode aconseguir-lo,i treuren la vergonya de parlar-li.

  Montse Fernández
  16/10/2012

 15. Hola
  Em dic Gladys i sóc Xilena però visc a Viladecans fa temps , desde que em vaig casar.
  Tinc un fill i una filla que ja sòn grans. Encara que el meu traball és molt entretingut i m’agrada , puc fer altres cosas com aprendre Catalá per poder integrar- me millor , encara que em costa , quan tinc la intenció de fer alguna cosa la faig , encara que em costi, tinc molta força de voluntat , però sense pressa . També m’agrada nadar , passejear per la montanya . Ara que els meus pares són més grans , molt sovient viatjo a xile i aprofito per viatjar a sud – america amb els meus germans .
  El meu projecte de futur es fer un creuer amb el meu marid per a Europa
  Gladys Reyna
  16/ 10 / 12

 16. Hola a tothom,
  Jo soc la Patricia, soc de León pero he viscut en moltes altres cuitats de Castilla y León pero finalment he decidit quedar-me a viure a Viladecans. M’agradan molt els animals i els llibres, la veritat es que qualsevol llibre que em deixen ho intento llegir. Soc una persona molt tranquila i m’agrada molt la bona gent. Aquest any espero millorar el meu català una mica mes i parlar tot ho posible el proper any.
  Aprofito per saludar a tots els companys nous i vells.
  Patricia.

 17. Holaa!
  Sóc la Candela i sóc de Còrdoba (Andalusia), però visc actualment a Viladecans. Les meves aficions són: anar al cinema, passejar i escoltar, també m’agraden molt els animals. Em considero una persona tranquila i oberta amb la gent, és a dir, no tinc dificultats amb parlar amb els altres. Com a projectes de futur tinc: aconseguir treure’m el nivell que em correspon de català i saber-lo aplicar correctament.
  I per últim, aquest any espero millorar la meva parla en català el màxim possible i intentar escriure-lo cada vegada més.
  Fins aviat!
  Candela.

 18. Hola a tothon,
  sóc la Conchi,m’agrada molt llegir i gaudir de un bon paisatje,tambe m’alegre torna a veure els companys de classe.
  De la meva personalitat ressaltaria la constància , tambe la paciència i que sóc massa xerraire.
  En un futur m’agradaria parlar bé el catalá,tornar a treballar al mateix llóc que treballaba abans que comences la crisis i tambe obrir un restaurant,peró ancara que el moment present no sigui el millor hem de pensar que canviara i s’ha de ser positiu i valorar el que tenim.

 19. Hola, a tots/es,
  Sóc l`Ândrea Lopes, sóc Brasilenya i visc a Viladecans, una de les alumnes del curs
  elemental 3.
  M’agrada molt passejar per la muntanya i viatge amb la meva família. La meva vida em permet ara dedicar temps a les coses que m’interessen. D’Uma manera o altra segueixo sempre omple d’activitats, sempre hi tinc coses a fer amb els meus fills, i em fa il • lusió veure com ho fa gran.

  En aquest curs començo amb molta energia i estic segura que, si més no, acabaré el curs i espero superar-ho. Espero poder treballar bastant durant el curs i aprendre molt que ja em convé.
  El motiu d’haver-me apuntat és perquè tenir el títol em pot obrir portes a alguna feina i el saber no ocupa lloc!

  Doncs apa, fins aviat.

 20. Hola sóc la Merche.
  M’agrada llegir i anar al meu hort han la família i els amics, on fem barbacoes i passejar pels alrededors.Quan es temporada m’agrada reculli els seus productes.
  Em considero afable i tranquil·la. Els meus projectes de futur són aprendre el català sobre tot parlar-ho bé perqué em costa molt i també informàtica perquè aixó dels ordinadors ho porto molt malament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s